Υπηρεσίες

Αυτόνομα Συστήματα


Καλύπτουμε το σύνολο των ενεργειακών αναγκών με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και/ή ανεμογεννήτριας και μια μονάδα συσσωρευτών καθώς και ένα μετατροπέα τάσεως. Τα συστήματα αυτά, επιτρέπουν την πλήρη κάλυψη των αναγκών χωρίς τη χρήση γεννητριών.

Προμηθεύεται από τις κατασκευάστριες εταιρίες πλαίσια αποκλειστικά θετικής απόκλισης 0 έως +3% της ονομαστικής ισχύος τους. Έχει πάνω από 600 εγκατεστημένα συστήματα σε όλη την Ελλάδα τα οποία λειτουργούν αυτόνομα 365 μέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα από το 1997.

Διασυνδεδεμένα Συστήματα

• Σε δώματα

• Σε στέγαστρα

• Σε οικόπεδα

Αξιοποιήστε τον ήλιο με τα συστήματα της Αlexakis Energy και αποκτήστε ένα πλήρες πακέτο στο οποίο περιλαμβάνεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για να γίνετε και εσείς άμεσα ένας παραγωγός πράσινης ενέργειας με διπλό κέρδος!

Με εγκατεστημένα μέχρι στιγμής και σε πλήρη λειτουργία σε όλη την ελληνική επικράτεια (Λαμία, Χαλκιδική, Κοζάνη, Πάτρα, Τρίπολη και αλλού), οι μηχανικοί της Alexakis Energy ξέρουν να διασφαλίζουν στιβαρότητα και αντοχή στα ηλιακά σας συστήματα. Εγκαθιστώντας συστήματα ηλιοπαρακολούθησης (trackers) ή σταθερές βάσεις από υψηλής αντοχής κράματα αλουμινίου περιορίζουμε στο ελάχιστο την κάλυψη επί της επιφάνειας στο οικόπεδο σας, και αυξάνουμε την απόδοση ανά τετραγωνικό.
Γιατί να μας επιλέξετε:


•   Προμήθεια εξοπλισμού από αποκλειστικά και μόνο ευρωπαϊκά εργοστάσια

•   Επίβλεψη, συντονισμός και υλοποίηση έργων

•   Ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με κορυφαία προϊόντα


Οι μηχανικοί της Alexakis Energy, σε συνδυασμό με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και λογισμικό, σας παρέχουν ενδελεχή μελέτη του φωτοβολταϊκού συστήματος με λεπτομερή τρισδιάστατη προσομοίωση της λειτουργίας του, λαμβάνοντας υπόψη την μοναδικότητα του περιβάλλοντος της κάθε εγκατάστασης.
Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη βάση δεδομένων που περιλαμβάνει γεωγραφικά και μετεωρολογικά αρχεία, δημιουργούμε μια πρόγνωση, της απόδοσης των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα η κάθε μελέτη περιλαμβάνει εκτιμήσεις των απωλειών καλωδίωσης, της πραγματικής απώλειας των φωτοβολταϊκών αλλά και των απωλειών γωνίας πρόσπτωσης του ηλιακού φωτός καθώς και τις απώλειες λόγω σκίασης, με αποτέλεσμα την παροχή μεγάλου όγκου πολύτιμων πληροφοριών. Τέλος πραγματοποιείται λεπτομερής οικονομική αξιολόγηση, ανάλογα με τον τρόπο επένδυσης που επιλέγει ο κάθε πελάτης, για την μεγαλύτερη απόδοση αλλά και την γρηγορότερη απόσβεση του κεφαλαίου.

Έργα μας

Επικοινωνία

Λεωφ.Μαραθώνος 229, 15351
Παλλήνη, Αθήνα

Τηλέφωνο:  +30 210 6034720
Fax: +30 210 6034880

E-mail: info@alexakisenergy.gr

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Youtube